Çek ödemelerinde destek ekibi çok zayıf kalıyor. Lokal bir servis gerek.
Anısı olur, saklarım, çerçeveletir asarım diye ödeme yöntemi olarak ÇEK belirledim. Belirlemez olaydım. Zaten alacağım $50 bi para. Check'i güya Wells Fargo adlı bankaya ödemişler, onlar da bana göndermiş. bir kaç numara yazıp ödeme geçmişime koymuşlar. ancak ne Wells Fargo tarafından, ne Twitch tarafından ne de yerel postacımız PTT tarafından hiçbir türlü bilgiye belgeye ulaşamıyorum. Bir de bana dediler ki eğer isterseniz $25 karşılığında CHECK'i iptal edelim. hesabınıza geri gönderelim paranızı. Yahu zaten zar zor $50 yapmışım bakiyemi yarısını operasyonu iyi kuramadığınız için sizlere iade etmiş oldum. Şimdi bakiyem gerekli limitin altında olduğu için aylarca biriktirmek için bekleyeceğim. Üstelik bütün süreçte Twitch Destek ekibi hiçbir şekilde destek olmadı. Ne bilgi paylaştı, ne sorgulama yaptı. Bizden çıktı, iptal etmek isterseniz buradayız dışında yararlı hiçbir şey söylemediler. Ne desem bilemiyorum. Bütün şikayetlerime cevap olarak UserVoice'u kullanın demişler.kendimi burada buldum. en azından dile getirmiş olayım.