Add Belarusian language
Greetings!
I would like to ask you about adding Belarusian localization and language tag to Twitch.
Why?
Because Belarus-speaking community grows every year, and more and more companies are ready to acknowledge that. Among those companies you can find Google, Apple and more.
Therefore, it would be great if Amazon would join'em in this and add Belarusian language on Twitch. It also will be a great chance to support freedom in our country in nowadays hard situation.
That would be a big win for our society. Żywie Biełaruś!
If you need help in translation- just contact me on tetragon444@gmail.com. I'll be happy to join translators team.
Thank you for your time!
Sincerely yours,
Raman "Tetragon"
-
vilst1 commented
Прыйшлося нават аднавіць акаунт, каб прагаласаваць за мову, хаця ня збіраюся больш сядзець на твічы
-
F1sheri commented
Не зважайте на двох людей, які написали фігню знизу я вірю, що Білорусь може отримати рано чи пізно свідому націю, яка буде поважати свою мову та культуру. Також можете побудувати демократичну країну! Жыве Беларусь!
-
uk_traveler commented
Ми співчуваємо вам, білоруси, але ви самі вибрали такий шлях, тому, на жаль, ніхто не допоможе, пізно щось змінювати і мотивації у населення підтримувати білоруську мову немає. Давати вказівки як вам жити це не наше діло, ми не влазимо у ваші справи, у вас є країна Білорусь, є громадяни які живуть у ній, тому робіть як вважаєте краще.
-
kobyalex13 commented
Борітеся - поборете! Українці підтримають білорусів, що змагаються за свою мову та незалежність! Жыве Беларусь! #belarusiantwitch
-
Classic_Offensive commented
Нікому не треба. Ви просрали мову.