Skip to content
Translate Ideas and Comments
Choose language:
There was an error during translation

Video Features

How it works:
  • Choose a relevant category for your idea and check to see if any other users have already submitted this suggestion before creating your own
  • Be clear with your suggestion, provide examples and solutions to the problem you are posing. Suggestions without actionable feedback may be closed without comment
  • Upvote existing ideas, as opposed to creating multiple similar requests
  • Be sure to share your suggestion with others to gain more support!
  • Note: Suggestions are not guarantees that we will take action on an idea. We will try our best to communicate why an idea may not work, but may not always be able to share that information.
  • Titles that are unclear or unnecessarily vulgar may be reworded to better reflect the request for ease of discovery


If you need help:
This forum is for ideas only. If you need help, please check out our help portal for tons of articles that may answer your questions. If you still need help, you can reach out to our support team in the help portal as well!

Appeals or commentary on suspension decisions, support requests, suggestions disparaging others, and non-constructive feedback will be closed without comment.




Video Features

Categories

JUMP TO ANOTHER FORUM

  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback

33 results found

  1. When a streamer outputs their broadcast in 21:9 aspect ratio (3440x1440, 2560x1080etc) the thumbnail for the stream is stretched vertically to compensate for the thumbnail's forced 16:9 scale.

    A bug fix that automatically adds black bars horizontally across the top & bottom on thumbnails the same as twitch automatically does for the stream itself would be beneficial and not cause viewers to be mislead on someone's overall channel quality.

    Here's an example of the issue and a fix:
    https://gyazo.com/c50462eb268da19d2707f4aa0fd69475

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  2. Priority: p3
    Severity: s3
    Description: Logged user volume button not working properly
    Steps: 1: Open stream channel and mute steam volume.
    2: Reload the page.
    3: Click on volume mute button.
    Expected result: When clicking volume mute button to mute and unmute volume.
    Actual result: When clicking volume mute button nothing happens.
    Component: Streamer channel livestream
    Environment: Google Chrome Version: 106.0.5249.120
    Date: 27.10.2022

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  3. As an avid clipper in the community I'm in (I've made over 400 clips this year alone), there are a couple of absolutely infuriating bugs I've been dealing with for several years now.

    The first issue is a bug where the first 60 seconds of video of the 90 seconds of captured, editable clip footage will completely disappear, and you'll be stuck with only the most recent 30 seconds. This presents itself in a strange way on the clip page, though. The in-video scroller counts the most recent 30 seconds of video captured as the first 30 seconds of the…

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  4. When a bottom of player ad is loaded it makes selecting the source setting unusable as the options are covered by the ad on the oprea gx browser havent checked others

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  5. This is more item for a developer team but it impacts my personal experience.

    When I watch streams on my Mac in Safari or any other browser, it shows a time on touch-bar that seems to overload my laptop and it literally starts boiling and dying extra fast (probably due to calculation.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  6. Recently tried to make ~15-20 minutes of highlights from 2 different vods. After creating all of the segments and publishing, the highlight that published started at some random timestamp from the first VOD for about 6-7 minutes then went into the segments from the first VOD, the second VOD's segments weren't included. I tried the same thing over again and it happened exactly the same.

    1 vote

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  7. everytime i edit my videos on highlights and post it, some of the video clips is missing and just jump to the end. Please fix this thank you twitch developers

    4 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  8. I click on a previous broadcast (I can hear it) and select the Highlight button. There is no audio during playback. I can't hear a thing.

    BUT, if I create a highlight anyway, there is sound on the highlighted video.
    This bug started about a week ago.

    2 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  9. Problem: When you are watching the VOD and your internet gets disconnected (error #2000) the VOD player gives you a button "Click here to reload the player"
    (note: the player has to finish playing the buffered content before throwing the error)

    Expected result: after establishing internet connection user is pressing the button and continues watching the VOD in the same spot (or at least close to) where he lost connection
    Actual result: after establishing internet connection user is pressing the button and VOD starts playing from the beginning.

    This gets extremely annoying when you watch 10 hour VODs and have…

    5 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    2 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  10. The dashboard tells me that markdown is supported for a VOD, and when I type in a plain text URL into the description the editor silently converts it to hyperlink markdown when I save the changes to the description.

    When I view the video, the description contains raw markdown, and markdown such as double-space for line breaks is ignored, as well as the automatically-generated URL markdown. It looks REALLY bad to users, and markdown definitely is NOT supported despite what the portal is telling me.

    Since markdown does not appear to be supported, you should also not force plaintext URLs…

    6 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  11. Typing a single quote [ ' ] into the video description field for a highlight gets transformed into the HTML entity ' - which wouldn't be a problem if that was what got spat out on the VOD page, but it isn't, we see the raw escaped entity in the description.

    This is a pretty big problem for languages that use that mark as punctuation, like, y'know, English. The most commonly spoken language in the world and also the language we are writing in right now.

    You can see the issue on this VOD page: https://www.twitch.tv/videos/1131783457

    Please fix asap! Cheers

    6 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    3 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  12. I’m working on an SPA where one can watch VODs in sync, as if it was live.

    I noticed something weird on several videos: when started at a late position on Auto quality, the videos plays normally for a few seconds, then goes backward exactly when the quality is automatically changed.
    This does not happen by switching qualities manually.

    This is not easy to reproduce, as you need to be in Auto quality AND have the first selected quality to be low (e.g. 360p).

    Here are the steps I took with relative success to reproduce the issue:

    1. Go to this…
    29 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
  13. I am posting this to "Bugs", but it also fits into the "Accessibility" category.

    There is a bug where every page of a given streamer's channel automatically autoplays mostly unrelated videos at what is usually maximum volume. Random channels will play behind/ above the UI on the page for selecting previous VODs. It will autoplay, even if I previously had the tab open and already muted and paused the video at the top. It will autoplay if I am scrolled all the way to the bottom of a streamer's archive, so that I have to scroll all the way back…

    8 votes

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Bugs  ·  Admin →
    How important is this to you?

    We're glad you're here

    Please sign in to leave feedback

    Signed in as (Sign out)
2 Next →
  • Don't see your idea?